Beoordelingen

101 berichten, 11 pagina's 
«  10  » 
19-08-2020
Geplaatst door: Alex, Alien en kids

8 t/m 15 augustus 2020

Wat hebben wij een heerlijke week gehad in jullie mooie en sfeervolle gîte. We hebben genoten van het zwembad, jullie gezelschap en de leuke omgeving. Onze meiden (8, 11 en 13) hebben zich enorm vermaakt. Het kanoën en het klimmen vonden ze erg leuk. Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid! Alex, Alien, Emma, Anna en Liselot

09-08-2020
Geplaatst door: Mathieu, Annelies, Ella, Louis

25 juli t/m 7 augustus 2020

Wat dit jaar Spanje moest worden, is bij ons 2 weken "zekerheid" geworden op alle vlakken. Zekerheid van een mooie streek met veel variatie, maar vooral zekerheid van een fantastische gîte met alles er op en er aan en als kers op de taart, geweldige eigenaars! Wat hebben we weer genoten van ons verblijf, de vele babbels en gezellige momenten. Men zegt wel eens, de magie van de 1ste keer kan je niet opnieuw beleven. Wel Marjan & Richard, jullie bewijzen het tegendeel!!! Mathieu, Annelies, Ella en Louis

30-07-2020
Geplaatst door: Hanneke & Arthur

18 t/m 25 juli 2020

Wat hebben we genoten in jullie prachtige gîte en tuin/zwembad! Het huis is super, aan alles is gedacht. Zelfs een prachtig servies. Jullie hebben ons een fijn, warm welkom gevoel gegeven. Bedankt voor de vele tips en de gezelligheid. En natuurlijk voor de oppas: Mare, Lotte en Ayoola. Jullie zijn toppers! Enkele tips van ons voor de prachtige omgeving:
Prachtige en authentieke dorpjes: Voquè (kasteeltje), Saint-Martin de Adrèché, Uzes (woe/za markt is druk), Mont Clus, dorpje naast Cascades du Sautadet!.
Bedankt namens ons allen, we komen eigenlijk nooit 2x op 1 bestemming (omdat er zoveel moois te zien is....) maar jullie maken een goede kans op uitzondering op deze regel! Arthur & Hanneke, Benthe, Bregje en Theun

19-07-2020
Geplaatst door: Rudie, Annemieke en kids

11 t/m 18 juli 2020

Beste Richard en Marjan, Frank en Linda,
Wat hebben wij het hier ontzettend leuk gehad!!! Echt een prachtige accommodatie hier! Wij komen hier graag nog een keer terug! Ook onze drie kinderen (6-13-15 jr) hebben zich prima vermaakt in het leuke, grote zwembad en prima Wifi . Frank en Linda hebben ons heel goed "verzorgd" en alles was tip-top geregeld!
Hartelijke groeten, Rudie, Annemieke, Aurie, Marco, Charlotte

12-07-2020
Geplaatst door: Patricia, Anthony, Cindy en Lena

30 juni t/m 10 juli 2020

Beste Marjan, Richard & Co,
Cindy, Anthony en Lena hadden heel wat moois verteld over Le Bel Endroit en ik keek vol verwachting uit naar het verblijf. Ik = Patricia, zus van Anthony. Zoals ik vaak las een gezellig huis, mooi ingericht, je voelt je onmiddellijk thuis en het heeft een ziel! Het weer was prachtig, we gingen naar La Beaume, Uzès, L'Argentille, naar Les Vans en Barjac. We bezochten ook restaurant NouLou in Sant-Denis en het was in orde! Linda en Frank zorgen voor een warm welkom en hebben ons "goed verzorgd"! Een adres om door te geven, ook voor jullie nu een fijne vakantie en.... tot later! Patricia, Anthony, Cindy en Lena.

30-06-2020
Geplaatst door: Erik en Miran

21 t/m 29 juni 2020

Wij mochten als eersten weer genieten van jullie prachtige gite nadat Frankrijk de grenzen had open gesteld na de Corona lock down. Wat een heerlijke week hebben we bij jullie gehad. En als verstokte "Spanje-gangers", wat zijn we verrast door deze werkelijk sprookjesachtige omgeving. In en rond de gite ontbreekt het je werkelijk aan niets en de vlinders zorgen voor het vertier.
We kwamen hier voor de rust en voor de mooie tochtjes op “mr. Harley” en dat kan je hier in jullie adembenemende gite en de omgeving voor de volle 100%. Ik was vooral inspired van jullie mooie huis en tuin. Prachtig gedecoreerd en gekozen voor mooie, sfeervolle goede spullen. Good job guys!

Dank voor de vele goede tips, de sfeer hier en de mooie gesprekken op het terras van St. Denis. Succes daar met alles en wellicht tot de volgende keer!
Liefs, Eric en Miran

01-11-2019
Geplaatst door: Menne en Karin

Herfstvakantie 2019

Wat hebben jullie een heerlijk huis in de Ardèche! Ondanks dat het qua weer in het begin wat tegenviel, hebben wij een heerlijke ontspannen week gehad. In de omgeving is veel te doen en te zien, maar ook de gîte biedt voldoende ruimte om rond te hangen. Daarnaast was het gezellig borrelen met jullie, jullie verhalen te horen en wat meer over de omgeving te vernemen. Gelukkig aan het einde nog fantastisch weer gehad en de mogelijkheid / flexibiliteit om 1 dag langer te genieten van zonnetje! Alle goeds en wie weet komen we nog x. Groetjes, Menne, Karin, Kristen, Eline en Annelin.

03-10-2019
Geplaatst door: Florien & Michel

18 t/m 28 september 2019

Beste Richard & Marjan,
Wederom heel erg dank dat wij wederom van jullie prachtige plekje mochten genieten. We hebben het enorm naar ons zin gehad en hebben in de afgelopen 10 dagen heel erg genoten van het huis, zwembad, de tuin en de prachtige omgeving. Hoogtepunten van de Ardèche waren de Ardèche-route en een bezoek aan Château des Rours. Daarnaast hebben we enorm geboft met de beheerders Marion & Rob!! Wat een enorme lieverds! Dank jullie wel voor deze geweldige vakantie! Veel liefs, Florien (3 jaar) en Michel.

18-09-2019
Geplaatst door: Kris, Marleen, Ann en Johnny

7 t/m 14 september 2019

Bedankt voor de gastvrijheid, het mooie en dankzij jullie (Rob en Marion) nette vakantiehuis waar wij een superleuke vakantie hebben beleefd, in de hele rustige omgeving en mooie grote tuin. Wij hebben ook genoten van jullie aanwezigheid en jullie babbeltjes en vooral de tips die we van jullie kregen waren super!! Dank je wel en hopelijk tot ziens.

13-09-2019
Geplaatst door: Michelle

Quote: 5-star luxe en gegarandeerd heerlijk slapen

In 1 woord - heerlijk! Het huis, het weer, het zwembad, de omgeving... als je een luxe huis zoekt voorzien van alle comfort, dan is het hier bij Le Bel Endroit. Een echt pluspunt voor ons was de ouderslaapkamer - een heerlijk bed en de kamer kan je 100% donker maken, dankzij de luiken - gegarandeerd heerlijk slapen dus.
Het is aantrekkelijk om de hele week in en rondom het huis + bij het zwembad te hangen maar er is in de (nabije) omgeving veel te doen. Het mooie stadje Barjac is vlakbij en erg leuk voor een etentje en wandeling 's avonds. Het bos Bois de Paiolive is een speciale plek en uiteraard zijn er heel veel strandjes langs de rivieren waar je de hele dag door kan brengen (neem een picknick mee!). De stad Montpellier met z'n oude binnenstad is echt een aanrader.
Last but not least zijn Marjan en Richard super - ze weten de balans tussen ' tot je beschikking' en 'niet storend' perfect te vinden!
Wij hebben 100% genoten.