Beoordelingen

95 berichten, 10 pagina's 
» 
17-03-2024
Geplaatst door: Mat

PRE view Zomer 2024

Op een druilerige zondag in Maart besef je het meest waar je op het moment zelf niet bij stilstaat.
Dus dan kijk je vooruit op wat nog komen zal, in ons geval een 4de keer een weekje zomervakantie in Le Bel Endroit...

En Le Bel dat is uitgeslapen opstaan, de deuren van de slaapkamer van de Gîte open doen en terwijl een zachte zwoele wind met de gordijnen speelt tuur je naar de weerspiegeling van de zon in het zwembad. Met de fiets van de Gîte een croissant en stokbrood halen en ondertussen de locals horen discussiëren over de kwaliteit van de camembert. Ontbijten in alle rust op een plek in de tuin die het moment zelf zal bepalen... terwijl de voormiddag rustig verder kuiert zoek je op in welk dorpje je een marktje kan bezoeken, of misschien gaan de voorkeuren van het gezin eerder richting een dagje relaxen aan de rivier, een klimbos, kajak tocht of een verdere uitstap... maar sowieso eindigt de dag vroeg of laat aan het zwembad, genieten van een glas rosé, een vlinder die goeiedag komt zeggen, de ondergaande zon en de krekels die hun zoveelste zomerconcert aanvatten met wij als publiek.

Het is nog precies 19 weken voor die week zal aanvatten, en op het einde van die week zal de tijd ontbreken en zal ik de woorden in mijn hoofd -dat ook op vakantiemodus is- niet kunnen vinden om in het gastenboek na te laten hoe die week weer zo zalig genieten was.

20-09-2023
Geplaatst door: Familie Lommerse

2 t/m 16 september 2023

Zeer mooie plek en in de omgeving genoeg te zien en te doen. Supermarkt dichtbij.
Bij en in het huisje is alles goed verzorgt en meestal woont er iemand in het bovendeel van het huis in ons geval waren beheerders Ruud en Krista die ons leuke tips gaven en Ruud zorgde voor een mooi schoon zwembad.

06-09-2023
Geplaatst door: Jannette en Vincent met kinderen

19-08 t/m 02-09-2023

Wat fijn om hier 2 weken vakantie te mogen vieren in dit mooie paradijsje. We voelden ons gelijk thuis op deze fijne plek. Dankjewel Richard voor het warme welkom en Ruud en Krista voor alle goede zorgen, tips en gezelligheid tijdens ons verblijf. We zullen dit niet snel vergeten. De gîte is prachtig ingericht, een mooie tuin en een heerlijk zwembad. Wat wil een mens nog meer. We hebben ons enorm vermaakt in de omgeving en iedere dag was dan ook een welkome thuiskomer!! Vakantie zoals een vakantie bedoeld is. We wensen jullie alle goeds en hopelijk tot ziens voor een volgende keer! Au revoir!!

20-08-2023
Geplaatst door: Jan, Babette, Jilka, Kas

12 t/m 19 augustus 2023

Wat een fantastische mooie plek hebben jullie hier in de Ardèche. We hebben een hele fijne week gehad. Veel gedaan en gezien in deze mooie omgeving, zoals:
- Bezoek aan het mooie middeleeuwse dorpje Balazuc
- Klimbos Grospierres
- Kanoën op de Chassezac (2x zelfs), echt prachtig
En dan bij thuiskomst een heerlijk duik in het zwembad dat met heel veel zorg(en) en energie wordt onderhouden door "poolboy" Richard. We zijn zelden zo gastvrij en vriendelijk behandeld.

16-08-2023
Geplaatst door: Familie Nijkamp

5 t/m 12 augustus 2023

Wat waren we aangenaam verrast toen we hier aankwamen bij jullie Gîte. De werkelijkheid was nog mooier dan de foto's deden vermoeden. Bijzonder smaalvol ingericht, een super mooi aangelegde tuin met zwembad, een prachtige omgeving met op korte afstand allerlei leuke plaatsjes, bezienswaardigheden en activiteiten. We willen jullie bedanken voor jullie gastvrijheid en vele leuke tips voor uitjes en lekker eten. Deze week was voor ons een echte vakantie en we hebben bijzonder genoten. Reden om volgend jaar terug te komen. À l'année prochaine.

06-08-2023
Geplaatst door: Familie van Eck

22 juli t/m 5 augustus 2023

Wat kunnen we nog melden; alweer voor de 4e x bij jullie onze vakantie gehouden en volgend jaar voor de 5e x!! Dat zegt genoeg, niet waar? Ook dit jaar weer alles top verzorgd en heerlijk uitgerust weer naar huis. Ook onze kids vinden het nog steeds geweldig elke keer (9, 16, 18 jaar)

06-08-2023
Geplaatst door: Familie van Eck

22 juli t/m 5 augustus 2023

Wat kunnen we nog melden; alweer voor de 4e x bij jullie onze vakantie gehouden en volgend jaar voor de 5e x!! Dat zegt genoeg, niet waar? Ook dit jaar weer alles top verzorgd en heerlijk uitgerust weer naar huis. Ook onze kids vinden het nog steeds geweldig elke keer (9, 16, 18 jaar)

03-08-2023
Geplaatst door: Bas, Maartje, Pepijn en Daantje

t/m 22 juli 2023

We hebben genoten van deze prachtige gîte & zwembad. Smaakvol ingericht en super schoon. Onze kinderen hebben iedere dag genoten van het zwembad. We komen graag nog een keertje terug!

21-07-2023
Geplaatst door: Sarah, Sonja en kinderen

9 t/m 15 juli 2023

We hadden een heerlijk verblijf hier! Voor ons gezin was het de eerste keer in de Ardèche, maar allicht niet de laatste keer. Rust, krekels, wijn, een lekker brood, kaas en worstjes....! Heerlijk geluncht bij "Le Bouchon" in Aiquèze. Het dorpje is een aanrader, ook al is het er klein maar echt middeleeuws!! Zwemmen bij "La Padelle Baignade" vonden we ook een aanrader! O ja en heerlijke bedden!!

08-07-2023
Geplaatst door: Youri, Hanne, Renne, Emile

1 t/m 8 juli 2023

Niks dan goed te melden over deze prachtige gîte. Alles netjes en met veel smaak ingericht! Gezelligheid troef! Bedankt Christa en Ruud om het naar ons zin te maken. Vooral Emile kon jullie gezelschap (& zwemspulletjes) waarderen. Onze tips: - Kanovaren op de Chassezac met CCC canoë - Ruoms, escape game, brouwerij, avondmarkt - Barjac, veel resto's en grote markt op vrijdag- grot de Salamandre. We raden deze gîte aan!