Beoordelingen

94 berichten, 10 pagina's 
«  » 
30-09-2020
Geplaatst door: José en Bart

5 t/m 19 september 2020

Wij mochten hier zijn in een rare tijd! Corona bepaalde voor het eerst hoe je vakantie mocht vieren. De zuidelijke departementen van dit huis waren "verboden" gebied. We hebben onze cultuurwens en het bezoeken van stadjes aangepast. In plaats daarvan gegolfd en veel van de zon en het zwembad genoten. Het is een fantastisch huis en we zijn heerlijk tot rust gekomen. Bedankt voor de goede zorgen!

02-09-2020
Geplaatst door: Ben en André

22 t/m 29 augustus 2020

Lieve Richard, Marjan en Ayoola,
Soms klopt gewoon alles. Een prachtig huis, een mooie omgeving en niet te vergeten jullie gezelligheid en gastvrijheid. Vanaf de eerste seconde voelde wij ons thuis. En er was zelfs een "sla-zwieper"! We hebben genoten van de prachtige Ardèche en de Gard. Maar de leuke avonden en gesprekken met jullie hebben het onvergetelijk gemaakt. Wat vliegt zo'n week dan voorbij, zeker als je door de viognier een hele avond kwijt bent. Jullie mogen trots zijn op deze geweldige plek! Bedankt voor alles en hopelijk tot snel in Nederland of la France! Liefs, André en Ben. P.s. 1 tip:..... ga vooral zo door!

01-09-2020
Geplaatst door: Dorien, Cok, Jop en Izzy

15 t/m 22 augustus 2020

Wat een heerlijke vakantie hebben we achter de rug. Fantastische gîte, sfeervol ingericht en aanvoelend als een Frans thuis. Hele fijne plek om te zijn. En overal is aan gedacht. De keuken is goed uitgerust, heerlijke zeep, lekkere geuren. Samen met onze gastheer (Jasper) en vrouw (Emilie) hebben we fijne momenten beleefd, de mooie omgeving kunnen bekijken, lekker gefietst, heerlijke speelmaatjes voor de kinderen en zo nog meer. Teveel om op te noemen. Er is nog zoveel op ons lijstje, het was vast niet de laatste keer dat we hier waren. Dank voor jullie gastvrijheid en hartelijke ontvangst. Succes met alle plannen hier in Frankrijk!

19-08-2020
Geplaatst door: Alex, Alien en kids

8 t/m 15 augustus 2020

Wat hebben wij een heerlijke week gehad in jullie mooie en sfeervolle gîte. We hebben genoten van het zwembad, jullie gezelschap en de leuke omgeving. Onze meiden (8, 11 en 13) hebben zich enorm vermaakt. Het kanoën en het klimmen vonden ze erg leuk. Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid! Alex, Alien, Emma, Anna en Liselot

09-08-2020
Geplaatst door: Mathieu, Annelies, Ella, Louis

25 juli t/m 7 augustus 2020

Wat dit jaar Spanje moest worden, is bij ons 2 weken "zekerheid" geworden op alle vlakken. Zekerheid van een mooie streek met veel variatie, maar vooral zekerheid van een fantastische gîte met alles er op en er aan en als kers op de taart, geweldige eigenaars! Wat hebben we weer genoten van ons verblijf, de vele babbels en gezellige momenten. Men zegt wel eens, de magie van de 1ste keer kan je niet opnieuw beleven. Wel Marjan & Richard, jullie bewijzen het tegendeel!!! Mathieu, Annelies, Ella en Louis

30-07-2020
Geplaatst door: Hanneke & Arthur

18 t/m 25 juli 2020

Wat hebben we genoten in jullie prachtige gîte en tuin/zwembad! Het huis is super, aan alles is gedacht. Zelfs een prachtig servies. Jullie hebben ons een fijn, warm welkom gevoel gegeven. Bedankt voor de vele tips en de gezelligheid. En natuurlijk voor de oppas: Mare, Lotte en Ayoola. Jullie zijn toppers! Enkele tips van ons voor de prachtige omgeving:
Prachtige en authentieke dorpjes: Voquè (kasteeltje), Saint-Martin de Adrèché, Uzes (woe/za markt is druk), Mont Clus, dorpje naast Cascades du Sautadet!.
Bedankt namens ons allen, we komen eigenlijk nooit 2x op 1 bestemming (omdat er zoveel moois te zien is....) maar jullie maken een goede kans op uitzondering op deze regel! Arthur & Hanneke, Benthe, Bregje en Theun

19-07-2020
Geplaatst door: Rudie, Annemieke en kids

11 t/m 18 juli 2020

Beste Richard en Marjan, Frank en Linda,
Wat hebben wij het hier ontzettend leuk gehad!!! Echt een prachtige accommodatie hier! Wij komen hier graag nog een keer terug! Ook onze drie kinderen (6-13-15 jr) hebben zich prima vermaakt in het leuke, grote zwembad en prima Wifi . Frank en Linda hebben ons heel goed "verzorgd" en alles was tip-top geregeld!
Hartelijke groeten, Rudie, Annemieke, Aurie, Marco, Charlotte

12-07-2020
Geplaatst door: Patricia, Anthony, Cindy en Lena

30 juni t/m 10 juli 2020

Beste Marjan, Richard & Co,
Cindy, Anthony en Lena hadden heel wat moois verteld over Le Bel Endroit en ik keek vol verwachting uit naar het verblijf. Ik = Patricia, zus van Anthony. Zoals ik vaak las een gezellig huis, mooi ingericht, je voelt je onmiddellijk thuis en het heeft een ziel! Het weer was prachtig, we gingen naar La Beaume, Uzès, L'Argentille, naar Les Vans en Barjac. We bezochten ook restaurant NouLou in Sant-Denis en het was in orde! Linda en Frank zorgen voor een warm welkom en hebben ons "goed verzorgd"! Een adres om door te geven, ook voor jullie nu een fijne vakantie en.... tot later! Patricia, Anthony, Cindy en Lena.

30-06-2020
Geplaatst door: Erik en Miran

21 t/m 29 juni 2020

Wij mochten als eersten weer genieten van jullie prachtige gite nadat Frankrijk de grenzen had open gesteld na de Corona lock down. Wat een heerlijke week hebben we bij jullie gehad. En als verstokte "Spanje-gangers", wat zijn we verrast door deze werkelijk sprookjesachtige omgeving. In en rond de gite ontbreekt het je werkelijk aan niets en de vlinders zorgen voor het vertier.
We kwamen hier voor de rust en voor de mooie tochtjes op “mr. Harley” en dat kan je hier in jullie adembenemende gite en de omgeving voor de volle 100%. Ik was vooral inspired van jullie mooie huis en tuin. Prachtig gedecoreerd en gekozen voor mooie, sfeervolle goede spullen. Good job guys!

Dank voor de vele goede tips, de sfeer hier en de mooie gesprekken op het terras van St. Denis. Succes daar met alles en wellicht tot de volgende keer!
Liefs, Eric en Miran

01-11-2019
Geplaatst door: Menne en Karin

Herfstvakantie 2019

Wat hebben jullie een heerlijk huis in de Ardèche! Ondanks dat het qua weer in het begin wat tegenviel, hebben wij een heerlijke ontspannen week gehad. In de omgeving is veel te doen en te zien, maar ook de gîte biedt voldoende ruimte om rond te hangen. Daarnaast was het gezellig borrelen met jullie, jullie verhalen te horen en wat meer over de omgeving te vernemen. Gelukkig aan het einde nog fantastisch weer gehad en de mogelijkheid / flexibiliteit om 1 dag langer te genieten van zonnetje! Alle goeds en wie weet komen we nog x. Groetjes, Menne, Karin, Kristen, Eline en Annelin.